Vi har gedigen kunskap inom det mesta som har med bygg att göra

Nedan hittar du ett flertal exempel på vad som ingår i vårt tjänsteutbud. Är du på jakt efter en byggtjänst som inte står med kan du kontakta oss för att ta reda på om vi kan hjälpa dig.

services_icon1

Markarbeten

När det är dags att bygga nytt hus är det nödvändigt med en stabil husgrund. Vi kan genomföra alla nödvändiga delar för att ge dig en husgrund som gör att ditt hus kan stå stadigt, fritt från fukt och annan problematik.

services_icon1

Tillbyggnad

Planerar du en tillbyggnad? Kanske är det dags att bygga altan eller så vill du bygga en ny trappa? Oavsett vad du planerar kan vi hjälpa dig med en tillbyggnad. När du hör av dig till oss kan du berätta mer om dina planer så berättar vi hur vi kan hjälpa till!

services_icon1.png

Totalrenovering

Är det dags att totalrenovera din bostad? Då kan vi hjälpa dig! Vi har kunniga hantverkare inom samtliga områden som krävs för att genomföra en totalrenovering av toppklass. 

services_icon1

Puts och mur

Vill du genomföra ett putsarbete eller bygga en mur? Då kan vi hjälpa till! Vi bygger med stenar, block och tegel och putsar manuellt för bästa möjliga resultat. Ta kontakt med oss idag för att berätta mer om vad du vill genomföra så ser vi till att hjälpa till!