Lång erfarenhet inom markarbete

Vi på Ecodooria AB har vårt säte i Norrköping men jobbar i Stockholm med omnejd, Norrköping, Linköping, Nyköping, Eskilstuna, Västerås, Uppsala, Örebro mm. Vi har expertis inom markarbete som att, dränera, bygga pool, anlägga stengångar. Men vi kan också hjälpa er inom fasad, tak, nybyggnation, renovering, måleri och VVS. Vi hjälper alla, vi har privatpersoner, BRF:er och byggföretag som kunder.

Fokus är alltid på kunden

Vårt mål är alltid att göra alla våra kunder nöjda med våra tjänster. Vi erbjuder en hög kvalitet varje gång åt våra kunder och lämnar självklart en garanti på vårt arbete. Alla våra medarbetare på Ecodooria AB är serviceinriktade och lyssnar alltid på ditt behov av våra tjänster. Alla våra medarbetare har den rätta erfarenheten att jobba med markarbete och dessutom den rätta utbildningen.

Kostnadsfri offert

Alla våra kunder blir alltid erbjuden ett kostnadsfritt prisförslag för våra tjänster. Det är bara att ta kontakt med oss på Ecodooria AB och berätta ditt behov av våra tjänster. Vi kommer då att komma ut och göra en inspektion för att kunna ge dig ett korrekt offert. ROT-avdraget är också alltid gällande för våra tjänster.