Markarbete runtom Stockholm

Prenada AB

Välkommen till oss på Prenada AB! Vi är en pålitlig byggfirma som du kan vända dig till för att få hjälp med flera olika typer av byggrelaterade tjänster. Bland mycket annat är vi specialister på markarbeten av olika slag. Det inkluderar till exempel dränering, schaktning, sprängning eller spräckning av stenar och/eller berg samt grävning för vatten och avlopp.

Vi kan ta ett helhetsansvar över projektet du vill ha hjälp med eftersom vi har en stor personalstyrka bestående av skickliga hantverkare! Inom de områden vi inte har hantverkare har vi fantastiskt skickliga samarbetspartners som vi då och då ringer in för att hjälpa till med genomförandet av ett byggprojekt.

Vill du ha mer information om oss som företag eller vill du anlita Prenada AB för någon av våra tjänster? Då kan du smidigt kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Brett tjänsteutbud

Olika typer av markarbeten är inte det enda vi på Prenada AB kan hjälpa till med. Vi har ett brett tjänsteutbud bestående av bland annat totalrenoveringar, tillbyggnader och byggande av attefallshus. Oss kan du helt enkelt vända dig till för det mesta som har med bygg att göra. Oavsett vilken typ av projekt du vill ha hjälp med ser vi alltid till att färdigställa arbeten som håller högsta möjliga standard.

Våra noggranna och erfarna hantverkare, i kombination med våra välbeprövade arbetsmetoder, gör att du kan luta dig tillbaka och slappna av genom hela processen. Det enda du behöver lägga fokus på är att berätta om dina byggplaner så ser vi sedan till att förverkliga dem!

Markarbete fint Stockholm

Vår adress

Vi på Prenada AB har Tegnérgatan 51 i Stockholm, som vår adress. Naturligtvis vänder vi oss inte endast till kunder som också är baserade i cenrala Stockholm, utan oss kan du få hjälp av i och omkring hela Stockholmsområdet med omnejd! Var du än befinner dig i staden behöver du alltså inte tveka på att ta kontakt med oss när du planerar ett markarbete eller någon annan typ av byggarbete. Vi finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig med ett byggarbete i toppklass!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify