En erfarenheten firma

Vi kan markarbete och har gjort det under många år. Du kan lita på att lämna över hela arbetet eller enbart delar av arbetet i våra händer. Vi håller dig alltid uppdaterad kring arbetet och finns alltid tillgängliga för frågor.

img

Innergårdsrenovering

Innergårdsrenovering Stockholm kan innebära att man förenklar sådant som förvaring av cyklar, återvinning och tillgång till redskap för trädgårdsarbete men det kan också handla om ökade möjligheter till en skyddad plats utomhus. Om ni vet att ni vill investera i er innergård och vill ha hjälp redan på idéstadiet kommer vi gärna och tittar på gården.

img

Stenläggning

Stenläggning är något som blir allt mer populärt runt om i Sverige. Det är något som kan göra din trädgård otroligt snygg och inbjudande. För stenläggning är det viktigt att det sker på ett professionellt sätt, vilket vi kan garantera tack vare vår erfarenhet.

img

Dränering

Dränering är ett stort och ett viktigt jobb. Vi har utfört dränering under många år och vi kan alltid göra det till en hög standard. Dränering är viktigt för att inte skapa fukt i husgrunden.

img

Husgrunder

Vi är experter på husgrunder och kan hjälpa dig oavsett om det handlar om att renovera en husgrund som är sliten, måla en husgrund eller om du ska bygga nytt hus. Vi har många års erfarenhet att jobba med husgrunder.